Forbehandling og bruk av rette søm stålrør

Forbehandling av stålrør med rett søm: ikke-destruktiv testing inne i sveiser. Siden røret er et superstort stålrør i vannforsyningsprosjektet, brukes spesielt stålrøret med en tykkelse på t=30mm som rørbro. Den må tåle både det indre vanntrykket og bøyemomentet som dannes av stålrørets og vannmassens egenvekt, så sveisekravene er spesielt høye. For stålrør med stor diameter med en tykkelse på t=30 mm brukt i rørbroer, er de langsgående sømmene og omkretssømmene begge klasse I sveiser, som krever 100 % røntgenfilminspeksjon og 100 % inspeksjon av bølgefeil; mens for nedgravde stålrør med en tykkelse på t=24mm tilhører de langsgående sømmene klasse I sveising, og det utføres 20 % røntgenfilminspeksjon og 50 % bølgefeildeteksjonsinspeksjon.

Bruk av sveisede rør med rett søm: Det finnes mange typer sveisede rør med rett søm, avhengig av bruken: generelle sveisede rør, oksygenblåste sveisede rør, galvaniserte sveisede rør, trådforingsrør, rullerør, metriske sveisede rør, bilrør, dype rør. brønnpumperør, transformatorrør, elektrisk sveisede spesialformede rør og elektrisk sveisede tynnveggede rør.

Generelle sveisede rør: Generelle sveisede rør brukes til å transportere lavtrykksvæsker. Laget av Q235A, L245 og Q235B stål.
Galvaniserte stålrør: Det er for å belegge overflaten på det svarte røret med sink. Den er delt inn i varmt og kaldt. Det varme sinklaget er tykt, og den kalde prisen er billig.
Oksygenblåste sveisede rør: Vanligvis er de sveisede stålrør med liten diameter, som ofte brukes til stålfremstilling av oksygenblåsing.
Trådforingsrør: De er rør for distribusjonskonstruksjoner, som er vanlige elektrisk sveisede karbonstålrør.
Elektrisk sveisede tynnveggede rør: Det er rør med liten diameter som brukes til møbler og lamper.
Rullerør: De elektrisk sveisede stålrørene på båndtransportøren har krevd ovalitet.
Transformatorrør: Det er vanlige karbonstålrør. Brukes til å produsere transformatorkjølerør og andre varmevekslere.


Innleggstid: Sep-02-2024