Sømløs albueforming

ENsømløs albueer en type rør som brukes til å dreie et rør.Blant alle rørbeslagene som brukes i rørsystemet er andelen størst, ca 80 %.Vanligvis velges forskjellige formingsprosesser for albuer med forskjellige materialveggtykkelser.For tiden.Sømløse albueformingsprosesser som vanligvis brukes i produksjonsanlegg inkluderer hot push, stempling, ekstrudering, etc.

Råmaterialet til den sømløse albuerørbeslaget er et rundt røremne, og rundrørembryoet kuttes til et emne som har en lengde på omtrent en meter av en skjæremaskin, og sendes til ovnen for oppvarming gjennom et transportbånd.Billetten mates inn i en ovn og varmes opp til en temperatur på omtrent 1200 grader Celsius.Drivstoffet er hydrogen eller acetylen.Ovnstemperaturkontroll er et nøkkelproblem.Etter at det runde emnet er frigjort, utsettes det for en gjennomhullsmaskin.Den mer vanlige perforeringsmaskinen er en konisk valsestansemaskin.Denne perforeringsmaskinen har høy produksjonseffektivitet, god produktkvalitet, stor perforeringsdiameter og kan bære en rekke rørdeler.Etter perforering blir det runde emnet suksessivt valset, valset eller ekstrudert av tre ruller.Etter ekstrudering skal røret være dimensjonert.Dimensjoneringsmaskinen roteres med høy hastighet av en konisk borkrone inn i en stålkjerne for å danne et rør.

Sømløs albueformingmetode
1. Smimetode: Enden eller delen av røret stanses av en smedmaskin for å redusere den ytre diameteren.Den vanlige smimaskinen har en roterende type, en lenketype og en rulletype.
2. Rullemetode: Vanligvis brukes ikke doren, og den er egnet for den indre kanten av det tykkveggede røret.Kjernen legges i røret, og den ytre omkretsen presses av en rulle for rundkantbehandling.
3. Stemplingsmetode: Rørenden utvides til ønsket størrelse og form med en konisk kjerne på pressen.
4. Bøyeformingsmetode: Det er tre metoder som brukes oftere, en metode kalles strekkmetode, den andre metoden kalles pressemetode, den tredje metoden er rullemetode, det er 3-4 ruller, to faste ruller, en justering rulle, justering Med fast rullespalte bues det ferdige røret.
5. Oppblåsningsmetode: den ene er å plassere gummi i røret, og den øvre delen komprimeres med et stempel for å gjøre røret konvekst formet;den andre metoden er å danne en hydraulisk bule, fylle midten av røret med væske, og væsketrykket trommer røret inn i den nødvendige De fleste formene og produksjonen av belg brukes på denne måten.


Innleggstid: 23. desember 2022