Kedu ọnọdụ nrụgide nke ọkpọkọ nchara gburugburu n'oge usoro extrusion

(1) N'oge usoro extrusion, okpomọkụ nke mkpuchi nke ọkpọkọ nchara na-aga n'ihu na-abawanye ka usoro nkwụsị ahụ na-aga n'ihu. Na njedebe nke extrusion, okpomọkụ dị n'akụkụ mgbidi dị n'ime nke mkpuchi dị nso na extrusion anwụ dị oke elu, na-eru 631 ° C. Okpomọkụ nke mkpuchi etiti na cylinder mpụta anaghị agbanwe nke ukwuu.

(2) Na steeti na-adịghị arụ ọrụ, nrụgide kachasị nhata nke ọkpọkọ nchara gburugburu bụ 243MPa, nke a na-etinyekarị na mgbidi dị n'ime nke ọkpọkọ okirikiri. N'ebe a na-ekpo ọkụ ọkụ, ọnụ ahịa kachasị elu bụ 286MPa, kesara n'etiti etiti mgbidi dị n'ime nke mkpuchi. N'okpuru ọnọdụ ọrụ, nrụgide kachasị ya bụ 952MPa, nke a na-ekesa na mpaghara okpomọkụ dị elu na njedebe elu nke mgbidi dị n'ime. A na-ekesa ebe nchekwa nrụgide n'ime ọkpọkọ nchara gburugburu na mpaghara okpomọkụ dị elu, na nkesa ya bụ otu ihe ahụ na nkesa okpomọkụ. Nchegbu okpomọkụ nke ihe dị iche iche nke okpomọkụ na-akpata na-enwe mmetụta dị ukwuu na nkesa nrụgide dị n'ime nke ọkpọkọ nchara gburugburu.

(3) Nchegbu radial na ọkpọkọ nchara gburugburu. Na steeti na-adịghị arụ ọrụ, spiral steel pipe na-emetụta nke ukwuu site na prestress nyere site na mpụga prestress. Ọkpụkpụ nchara gburugburu dị na ọnọdụ nrụgide nrụgide na radial direction. Ọnụ ahịa kasị ukwuu bụ 113MPa, nke a na-ekesa na mgbidi dị n'èzí nke ọkpọkọ nchara gburugburu. Na steeti preheating, nrụgide radial kachasị ya bụ 124MPa, gbadoro anya na ihu elu na nke ala. N'ebe a na-arụ ọrụ, nrụgide radial kachasị ya bụ 337MPa, nke a na-etinyekarị na mpaghara njedebe elu nke ọkpọkọ ígwè.


Oge nzipu: Mee-09-2024