O tau u'amea po'o te'i e malosi

I le aso 24 o Mati, na tulaʻi mai ai le maketi uʻamea i totonu o le atunuʻu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na mautu i le 4,750 yuan/ton.Ona o le maualuga o le siʻitia o tau o oloa i le lalolagi i le Aso Lulu, lea na faʻaosofia ai le siʻitia o tau o le lumanaʻi uliuli i le po, na mulimulitaʻi ai le maketi uamea i le amataga o fefaʻatauaiga i le Aso Tofi, ae na paʻu tele le fefaʻatauaiga ina ua siitia.

I le 24th, o le malosi autu o le siʻosiʻomaga i le lumanaʻi na siitia i le 0.39% i le tau tapunia o le 4945. O le DIF ma le DEA na foliga tutusa, ma o le RSI lona tolu laina faʻailoga i le 54-57, o loʻo tamoe i le va o le ogatotonu ma le pito i luga. ala o le Bollinger Band.

I le taimi nei, o le tulaga o maketi uamea e faigata ma suia, ma o le tulaga faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu ma le tulaga faʻavaomalo o loʻo avea pea ma mea sili ona faʻalavelave.I le tasi itu, talu ai o le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu e leʻi vaʻaia se tulaga manino, o le sapalai ma le manaʻoga i le maketi uʻamea ua aʻafia, ma le tau o uʻamea le mautinoa.I le isi itu, o tau o oloa i le lalolagi ua toe siitia talu ai nei, faatasi ai ma le siʻitia o tau o uʻamea i fafo, e masani lava ona sili atu le lelei o uʻamea i totonu o le atunuʻu i le mauaina o oka i fafo, ma ua sili atu le mautinoa o fale gaosi oloa i le tau lagolago.I se taimi pupuu, e tele le le mautonu i le maketi, ma o tau uʻamea e mafai ona fesuisuiai malosi.


Taimi meli: Mati-25-2022