Auala e puipuia ai le pala pe a ueloina paipa uamea

Anti-corrosion o u'amea paipa uʻamea uʻamea: A uma togafitiga luga, vevela vevela zinc. Afai e le mafai ona faia le galvanizing i luga o le nofoaga, e mafai ona e mulimuli i le auala e tetee atu ai i le corrosion: pulumu epoxy zinc-oa primer, epoxy micaceous iron intermediate vali, ma polyurethane pito i luga. O le mafiafia e faasino i tulaga talafeagai.

Vaega o paipa uamea faagasologa
1. Optimization o sulfate galvanizing: O le lelei o le sulfate galvanizing o le lelei o loʻo i ai nei e maualuga e pei o le 100% ma o le fua faatatau o le teuina e vave, lea e le mafaatusalia e isi faiga galvanizing. Talu ai e le lava le lelei o le tioata faʻapipiʻiina, o le taʻapeʻapeina o le gafatia ma le loloto o le faʻaogaina o le malosi e le lelei, o lea e naʻo le faʻaogaina o paipa eletise ma uaea ma foliga faʻasolosolo faigofie. O le sulfate electroplating zinc-iron alloy process e fa'amalieina ai le fa'agasologa masani o le sulfate galvanizing, fa'atumauina na'o le masima sili masima sulfate, ma lafoa'i isi vaega. I le faiga fou o le faiga, o se aofaiga talafeagai o le masima uʻamea e faʻaopoopo e fausia ai se faʻapipiʻi uʻamea uʻamea mai le uluaʻi faʻapipiʻi uʻamea tasi. O le toe faatulagaina o le faagasologa e le gata ina uunaia ai le lelei o le uluai faagasologa o le maualuga o le taimi nei le lelei ma le saoasaoa o le teuina o fua faatatau ae e matua faaleleia ai foi le mafai ona faataapeapeina ma le malosi plating loloto. I aso ua tuanaʻi, e le mafai ona faʻapipiʻiina vaega faʻalavelave, ae o le taimi nei e mafai ona faʻapipiʻi vaega faigofie ma faigata, ma o le puipuiga o le 3 i le 5 taimi maualuga atu nai lo le uʻamea e tasi. O le gaosiga o galuega ua faʻamaonia ai o le faʻaauau pea o le faʻaogaina o uaea ma paipa e sili atu ona lelei ma sili atu le susulu o fatu faʻapipiʻi nai lo mea muamua, ma o le fua faatatau o le teuina e vave. O le mafiafia o le ufiufi e oʻo i le manaʻoga i totonu ole 2 i le 3 minute.

2. Fa'aliliuina o le fa'apalapala zinc sulfate: Sulfate electroplating o le zinc-u'amea u'amea na'o le taofia o le masima sili zinc sulfate o le sulfate zinc plateing, ma o vaega o totoe e pei o le alumini sulfate ma le alum (potassium alumini sulfate) e mafai ona faaopoopo i le sodium hydroxide i le taimi o le. fa'apipi'i vaifofo togafitiga e fa'atupu ai le fa'afefeteina o le hydroxide mo le aveeseina; mo mea fa'apipi'i fa'aola, e fa'aopoopo i ai le kaponi fa'agaoioi fa'amalosi mo le adsorption ma le aveeseina. O le suʻega o loʻo faʻaalia ai o le alumini sulfate ma le potassium alumini sulfate e faigata ona aveese atoa i le taimi e tasi, lea e i ai se aafiaga i le susulu o le ufiufi, ae e le ogaoga ma e mafai ona faʻaumatia i le aveeseina. I le taimi nei, e mafai ona toe faʻafoʻisia le susulu o le ufiufi. E mafai ona faʻaopoopo le fofo e tusa ai ma mea o loʻo i totonu o vaega e manaʻomia e le faiga fou pe a maeʻa togafitiga, ma maeʻa le liua.

3. Fa'atosina vave fa'aputuga ma lelei le fa'atinoga o le puipuiga: O le fa'agasologa o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le zinc-u'amea o lo'o i ai nei e maualuga e pei o le 100%, ma o le saoasaoa o le fa'aputuga vave e le fa'atusalia e so'o se faiga galvanizing. O le saoasaoa o le tamoʻe o le paipa lelei o le 8-12m / min, ma le averesi o le mafiafia o le ufiufi o le 2m / min, lea e faigata ona ausia i le faʻaauau pea o le galvanizing. O le ufiufi e susulu, maaleale, ma manaia i le vaai. E tusa ai ma le tulaga masani a le atunuu GB / T10125 "Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻiga Suʻega-Masima Suʻega Suʻega" metotia, o le ufiufi o loʻo atoatoa ma e le suia mo le 72 itula; o se vaega itiiti o le ele paʻepaʻe e aliali mai i luga o le faʻapipiʻi pe a uma le 96 itula.

4. Tulaga mama tulaga ese: O le paipa uamea u'amea faʻaaogaina le sulfate electroplating zinc-uʻamea faiga faʻafefiloi, o lona uiga o le laina gaosiga o loʻo faʻapipiʻi saʻo ma le fofo e le o faia pe faʻafefe. O faʻagasologa taʻitasi o le gaosiga o gaosiga e aofia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina. O vaifofo o tane ta'itasi, e ta'ua o le acid ma le alkali solution, electroplating solution, ma le malamalama ma le passivation solution, e na'o le toe fa'aaogaina ma toe fa'aoga e aunoa ma le tafe pe lafoa'i i fafo o le masini. O le laina gaosiga e naʻo le 5 tane faʻamamaina, lea e toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina i taimi uma, aemaise lava i le gaosiga o le gaosiga e aunoa ma le faʻatupuina o le suavai pe a uma le pasi.

5. Le faʻapitoa o mea faʻapipiʻi eletise: O le faʻaogaina o paipa uʻamea uʻamea e tutusa ma le faʻaogaina o uaea apamemea, o loʻo faʻaauau uma le eletise, ae o mea faʻapipiʻi e eseese. O le tane u'amea ua mamanuina mo uiga o le uaea u'amea e umi ma lautele ae papa'u. I le taimi o le eletise, o le uaea uʻamea e ui atu i totonu o le pu ma faʻasalalau i luga o le vai i luga o se laina saʻo, tausia se mamao mai le tasi ma le isi. Ae ui i lea, o paipa u'amea uamea e ese mai uaea u'amea ma e iai o latou uiga uiga ese. O mea faigaluega tane e sili atu ona lavelave. O le tino tane e aofia ai vaega pito i luga ma lalo. O le vaega pito i luga o le tane faʻapipiʻi, ma o le vaega pito i lalo o le vaifofo faʻasalalau e teu ai tane, e fausia ai se tino tane trapezoidal e vaapiapi i luga ma lautele i lalo. O loʻo i ai se auala mo le faʻaogaina o paipa uʻamea uʻamea i totonu o le tane faʻapipiʻi. E lua pu i le pito i lalo o le tane e fesoʻotaʻi i le tane teu i le pito i lalo, ma faʻapipiʻi se vaifofo faʻapipiʻi ma toe faʻaoga faiga i le pamu faʻafefe. O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o paipa uamea e malosi, e pei lava o le faʻaogaina o uaea uʻamea. E le pei o le electroplating o uaea uʻamea, o le fofo plating o electroplated uʻamea paipa uʻamea e malosi foi.


Taimi meli: Iuni-04-2024