Maulu u'amea i le lumana'i, fa'aitiitia fefa'ataua'iga, ma e ono mulimulita'i tau uamea

I le aso 22 o Fepuari, na fesuisuiai malosi ai le maketi uamea i totonu o le atunuu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na siitia i le 20 i le 4,690 yuan / tone.I aso nei, o faʻatauga maketi sa mautu i aso muamua ma i luga o le itu malosi.I le leva o le aoauli, na fesuisuiai le maketi ma paʻu.Na fa'aletonu le fa'atauga i maketi, fa'aitiitia le aofa'i o fefa'atauaiga, ma fa'alilolilo le tau ma fa'ateleina le uta.

Tuuina atu ma manaʻoga: O lenei vaiaso, o loʻo faʻamoemoeina e faʻaauau pea le pikiina o manaʻoga uʻamea, ma o loʻo faʻamatuʻuina foi e fale uʻamea faʻatapulaʻaina o gaosiga.Ua siitia uma le sapalai ma le manaoga, ma e le o tele le mamafa o oloa, lea na tuleia ai le tau o uʻamea i le taimi nei.

I tulaga o faiga faavae: Talu mai le amataga o lenei tausaga, o faiga faavae nogatupe fale i le tele o nofoaga ua faʻamalieina, e aofia ai le faʻaititia o le totogi maualalo ma le tului mokesi, ma isi, lea e tele lava ina lagolagoina manaoga malosi, ma le maketi o meatotino. si'osi'omaga e fa'amoemoe e fa'aleleia.

I tulaga tau: I le aso 21 o Fepuari, Mysteel statistics 45 Hong Kong iron ore inventory na aofaʻi 160.4368 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 1.0448 miliona tone i le vaiaso-i-vaiaso.O lo'o fa'aletonu le sapalai o mea'ai, ma o lo'o i lalo o le mamafa o tau o maina.E la'ititi la'ititi la'ititi la'ititi le fa'atauga o koko o fale u'amea, ma e malosi fo'i le tau o koko.

I se taimi pu'upu'u, o taumatematega o lo'o fa'atumauina pea i le va'aiga malosi, aemaise lava i le le maua o le u'amea, e faigata ai ona toe fa'aauau le tau.O le maketi i le lumanaʻi na paʻu i aso nei, ma faʻaitiitia le aofaʻi o fefaʻatauaiga, ma o le siʻitia puupuu o tau o uʻamea e ono faʻalavelaveina.


Taimi meli: Feb-23-2022