Fa'aogaina ole Polyurea Anticorrosion Coating ile Pipeline

Mai le vaʻaiga o le faʻafefeteina o le vevela, o le epoxy powder coating ma le polyurea anti-corrosion coating e mafai ona faʻaaogaina masani i totonu o le eleele eleele siosiomaga mai le -30 °C poʻo le -25 °C i le 100 °C, ae o le tolu-layer fausaga polyethylene O. le maualuga o le vevela o le auaunaga o le faʻapipiʻiina o le anti-corrosion e 70 ℃.E tusa ai ma le mafiafia o le ufiufi, sei vagana ai le lua epoxy paʻu paʻu, o le mafiafia o isi tolu faʻaofuofu e sili atu uma i luga ole 1mm, lea e tatau ona faʻavasegaina i le vaega o paʻu mafiafia.
O se tasi o mea lautele o le tulaga faʻapipiʻi paipa o mea faʻainisinia ma faaletino o le faʻapipiʻiina, o lona uiga, o le tulaga moni e mafai ona faʻafeiloaʻi i le faagasologa o le fausiaina o paipa, e pei o le mafaufauina o le punou o le paipa pe a uma ona uelo ma sisi i lalo. alavai i le taimi o le fausiaina o le paipa mamao.O mea o loʻo faʻatulagaina e tusa ai ma le tele o paipa eseese, o mea e teteʻe ai o le faʻalava o loʻo faʻamoemoeina e le faʻalavelave faʻaleagaina e mafua mai i le felauaiga o paipa ma le toe faʻafoʻiina, o le malosi o le paʻu ma le teteʻe o le paʻu e fuafuaina e le maosi ma abrasions pe a uia paipa.Lafu tetee, ma isi. Mai le vaaiga o nei meatotino, e tusa lava po o le a le epoxy paʻu paʻu, tolu-layer fausaga poʻo le polyurea coating, latou uma lelei le faatinoga, ae i le tulaga o le mafiafia o le ufiufi, tolu-layer polyethylene o loʻo i ai le maualuga o le taua o le tetee, a'o fa'asalaina O le tau aupito maualalo o le a'afiaga o le 14.7J mo le polyurea puipui puipui e sili ona lelei.

Talu ai o le faʻapipiʻiina o paipa mamao mamao e tele lava ina faʻaaogaina faʻatasi ma le puipuiga cathodic, o le mamanu ofa'apipi'i paipafaʻailoga e sili atu le gauai atu i le faʻaogaina o le faʻamaʻi o le faʻamaʻiina o le faʻaofuofu, ma faʻapena ona faʻatutuina ai ni poloketi faʻamaʻi puʻupuʻu ma le vaeluagalemu, ma le amanaia o le faʻaogaina o paipa mamao.O le vevela e fa'apea ona fa'atūina ai le poloketi disbondment cathodic maualuga.Mai le tulaga fa'atulagaina o fa'asinomaga, e iloagofie ai o le fa'ailoga fa'aituau o le epoxy coating e maualuga atu, o le maualuga o le cathodic disbondment o le 8.5mm i le vevela o le potu mo le 28d, ma le maualuga o le cathodic disbondment i le vevela maualuga o le 6.5mm i le 48h. .O faʻailoga o le faʻapipiʻiina o le urea e fai si matala, 12mm ma le 15m taʻitasi.


Taimi meli: Oke-12-2022