Geologisk borerør

Geologisk rør er et stålrør, der bores med kerne i geologisk afdeling.Dens tværsnit er hult, og der er lange geologiske bor forbundet med stålrøret.

Geologiske rør med hult tværsnit, et stort antal rør, der bruges til at transportere væsker, såsom olie, naturgas, naturgas, vand og nogle faste materialer transport, rør osv. Ifølge brug kan det opdeles i bor rør, borekrave, kernerør, foringsrør og sedimentationsrør.

Borestang med svejseværktøjssamling

For at udforske den underjordiske klippestruktur i den praktiske anvendelse af geologiske rør, geologiske borerør, grundvand, olie, naturgas og mineralressourcer, bruges borerigge.Petroleum, naturgas og minedrift er uadskillelige fra boring, geologisk boring og sømløse stålrør til olieboring.Boreudstyr omfatter ydre kernerør, kernerør, foringsrør og borerør.

Detborerør er dybt i flere tusind meters dybde.Arbejdsforholdene er ekstremt komplekse.Borerøret udsættes for spænding og kompression, bøjning, vridning og ujævn stødbelastning.Den er også udsat for mudder- og stenslid.Derfor skal røret have tilstrækkelig styrke, hårdhed, slidstyrke og slagstyrke.


Indlægstid: Jul-06-2020