Epidemiens forebyggelse og kontrol mange steder er blevet opgraderet, og prisen på stål stiger muligvis ikke.

Den 21. marts steg det indenlandske stålmarked for det meste, og prisen ab fabrik på Tangshan almindelig billet var stabil på 4.720 yuan/ton.Dagens stålmarkedstransaktioner er åbenbart ikke glatte, nogle områder er blokeret af regnen og epidemien, og begejstringen for terminalkøb er generelt gennemsnitlig.

Den 21. svingede futuresneglens hovedkraft inden for et snævert interval, med lukkekursen på 4923 faldet 0,02 %, DIF og DEA havde en tendens til at være parallelle, og RSI-tredjelinjeindikatoren var på 54-57 og kørte mellem de midterste og øvre skinner af Bollinger Band.

Mange provinser og byer i Kina har opgraderet og justeret epidemiforebyggelse og kontrol, og byggefremskridtene på nedstrøms byggepladser er bremset, hvilket resulterer i et fald i transaktionsvolumen på stålmarkedet.Påvirkningen af ​​produktionen af ​​stålværker er forholdsvis lille, men hvis trafikkontrollen i Tangshan fortsætter, er det ikke udelukket, at højovnsanlægget også vil reducere eller stoppe produktionen.På kort sigt er de grundlæggende faktorer for udbud og efterspørgsel på stålmarkedet svage, og omkostningsstøtten er stærk.Inden større gunstige politikker indføres, og den nationale epidemi er effektivt kontrolleret, kan stålpriserne fortsætte med at svinge.


Indlægstid: 22-mars-2022